![]() |
|
Home | Forums | Gallery | Register | Video Directory | FAQ | Members List | Calendar | Games | Today's Posts | Search | Chat Room |
![]() ![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() African Air Chiefs Conference Opens in Addis Ababa, Ethiopia - Nazret.com (blog)
04-26-2011 10:51 PM ![]() Ha'aretz African Air Chiefs Conference Opens in Addis Ababa, Ethiopia Nazret.com (blog) General Norton A. Schwartz, Chief of Staff of the US Air Force and keynote speaker at the opening ceremony said, "This conference brings together a community of airmen who are connected by an appreciation of what airpower can do to present additional ... US Air Force Africa hosts African air chiefs conference in AddisWalta Information Center (blog) US Air Force general: Expand ties with AfricaCBS News Africa, US Need To Join Hands To Fight Terrorism, Says Ethiopian FMBernama The Canadian Press -Forbes -Sudan Tribune all 216 news articles » More... |
Sponsored Links |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
African Air Chiefs Conference Opens in Addis Ababa, Ethiopia - Nazret.com (blog) | The Patriot | Air Force | 0 | 04-27-2011 04:22 AM |
African Air Chiefs Conference Opens in Addis Ababa, Ethiopia - Nazret.com (blog) | The Patriot | Air Force | 0 | 04-27-2011 03:22 AM |
African Air Chiefs Conference Opens in Addis Ababa, Ethiopia - Nazret.com (blog) | The Patriot | Air Force | 0 | 04-27-2011 02:22 AM |
African Air Chiefs Conference Opens in Addis Ababa, Ethiopia - Nazret.com (blog) | The Patriot | Air Force | 0 | 04-27-2011 12:22 AM |
African Air Chiefs Conference Opens in Addis Ababa, Ethiopia - Nazret.com (blog) | The Patriot | Air Force | 0 | 04-26-2011 11:22 PM |
|